پودر کیک کتویی نیمه آماده با طعم کاکائو مناسب برای رژیم غذایی کتوژنیک دارای ویژگی های زیر می باشد:
1_ بدون قند است در نتیجه برای بیماران دیابتی و آن دسته از افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند بسیار مناسب می باشد.
2_ بدون گلوتن است پس بیماران سلیاکی و افرادی که رژیم غذایی بدون گلوتن دارند بدون نگرانی می توانند از این ماده غذایی استفاده کنند.
3_ کربوهیدرات بسیار ناچیزی دارد و همین موضوع باعث می شود افرادی که رژیم غذایی کتوژنیک دارند بتوانند این محصول را خرید کنند.
مناسب برای افراد دارای رژیم های کتوژنیک ، لوکرب و پالئو.
ترکیبات : آرد نارگیل ، کاکائو ، بهبود دهنده و شیرین کننده مجازبدون قند.
پودر کیک کتویی نیمه آماده کتو ایران فاقد مواد نگهدارنده و با مقدار کربوهیدرات بسیار پایین تهیه شده است.
این محصول برای رژیم های غذایی کم کربو هیدرات مانند رژیم کتوژنیک ، لو کرب و پالئو بسیار مناسب است.
همچنین فاقد گلوتن می باشد و برای افراد سلیاکی به راحتی قابل مصرف است.
به دلیل اینکه شکر و یا قند به پودر کیک کتویی اضافه نشده است دیابتی های عزیز نیز به راحتی می توانند که یک کیک ساده و سالم تهیه نموده و از طعم دلپذیر آن لذت ببرند .
این اطمینان به شما که تصمیم به خرید این محصول و آماده نمودن یک کیک کتویی ساده و خوشمزه را گرفته اید داده می شود.
لازم است بدانید در تهیه این پودر کیک نیمه آماده هیچ نوع افزودنی غیر مجاز مانند آسپارتام ، آسه سولفام ، نشاسه ،ساخارین و یا مالتو دکسترین استفاده نشده است .
خبر خوب برای همه دوستداران طعم نارگیل این است که پایه اصلی این پودر کیک کتویی خوشمزه آرد نارگیل می باشد .
آرد نارگیل یکی از پرطرفدارترین آردها می باشد.
سرشار از مواد مغذی و دارای عطر و طعم فوق العاده ایی می باشد.
و یک جایگزین منحصر به فرد به جای آرد گندم می باشد .
آرد نارگیل برای کسانی که دارای رژیم های کم کربو هیدرات هستند و همچنین افرادی که به گلوتن حساسیت دارند می تواند بسیار مناسب و پر کاربرد باشد .
آرد نارگیل علاوه بر اینکه می تواند جایگزین مناسبی برای سایر آرد ها باشد دارای فواید بیشماری نیز برای بدن است و ارزش غذایی بالایی دارد .
آرد نارگیل سرشار از مواد معدنی مانند آهن ، منگنز و سلنیوم است .
وجود سلنیوم در آرد نارگیل باعث کاهش تولید رادیکالهای آزاد در بدن می شود.
مصرف 10 گرم از آرد نارگیل میتواند حدود 20 درصد از نیاز روزانه یک فرد بزرگسال به سلینیوم را تامین نماید .
از مزایای دیگر آرد نارگیل می توان به مقادیر بالای فیبر در آن اشاره نموده مصرف یک چهارم فنجان از آرد نارگیل می تواند نیاز روزانه بدن به فیبر را برطرف نماید.
داشتن همین مقادیر بالای فیبر به حفظ میزان قند خون کمک نموده و برای برای اسفاده افراد دیابتی گزینه خوب و مناسبی می باشد .
همچنین مصرف آرد نارگیل به دلیل دارا بودن پروتئین و فیبر زیاد میتواند احساس سیری بیشتری ایجاد نماید.
و با برطرف نمودن اشتهای کاذب در کنترل و کاهش وزن موثر باشد.
علاوه بر این آرد نارگیل منبع غنی از روغن MCT است، چربی با زنجیره متوسط که این چربی ها در بدن ذخیره نمی شوند و به صورت مستقیم وارد کبد شده و در آن جا برای تولید انرژی استفاده می شوند.
پودر کاکائو ماده دیگری است که در ترکیب این پودر نیمه آماده کتویی استفاده شده است .
پودر کاکائو از میوه درخت گرمسیری کاکائو گرفته می شود.
از 100 میلیون سال قبل در نواحی آمریکای مرکزی و جنوبی رشد می کرده و جزء یکی از محبوب ترین مواد غذایی در جهان محسوب می شود .
مصرف کاکائو اشتها را کاهش داده و متابولیسم بدن را بهبود می بخشد و با بالا بردن سوخت و ساز بدن می تواند در کاهش وزن بسیار موثر باشد .
استفاده از کاکائو می تواند درکاهش فشار خون و کاهش کلسترول بالا مفید باشد و همچنین سلامت قلب و مغز را بهبود ببخشد .
کاکائو حاوی مقادیر زیادی منیزیم است.
منیزیم می تواندبا افزایش اکسیژن رسانی به اندام های مختلف بدن در تامین انرژی مورد نیاز بدن بسیار مفید واقع شود .
با توجه به مطالب گفته شده در مورد فواید و ارزش های غذایی آرد نارگیل و کاکائو شاید بد نباشد که شما هم این پودر کیک نیمه آماده را امتحان کنید.
سپس می توانید از لحظات شیرین اما سالمی که برای شما فراهم می شود لذت ببرید.
برای تهیه این کیک ساده و خوش طعم به راحتی می توانید یک بسته 100 گرمی از پودر کیک نیمه آماده کتو ایران را با تعداد 4 عدد تخم مرغ و 50 گرم آب ولرم وحدود 100 گرم کره ذوب شده کمی مخلوط نموده و سپس با دور تند همزن به مدت 6 الی 7 دقیقه خوب ترکیب نمایید .
قالب مورد نظر را با روغن کمی چرب نموده و مواد مخلوط شده را در قالب ریخته و داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد حدود 30 تا 40 دقیقه قرار دهید .
اکنون کیک کاکائویی کتویی شما آماده است و می توانید نوش جان نمایید .
( نکته : بهتر است که فر را از چند دقیقه قبل روشن نمایید تا دمای فر متعادل گردد .)