کتلت از غذاهای لذیذ ما ایرانی ها است. کتلت کینوا وگان، عاری از محصولات لبنی و تخم مرغ است و از طرفی از دانه کینوا در ترکیبات آن استفاده شده که خواص آن را دو چندان کرده است. کینوا یک شبه غله بوده که سرشار از پروتئین است. در ادامه به اصلی ترین ترکیبات کتلن کینوا اشاره خواهیم کرد.
کتلت کینوا را می توان به دو روش ماکروویو و تابه استفاده کرد. در نظر داشته باشید زمان ماکرویوو دو الی سه دقیقه باید در نظر گرفته شود. از طرفی برای تابه زمانی بین سه الی پنج دقیقه در نظر گرفته شود.
در صورت نگهداری کوتاه مدت در یخچال و در صورت نگهداری طولانی مدت در فریزر نگهداری شود.
بهترین زمان مصرف سه ماه پس از تولید است.