کلاسیک اصیل ترین سبک ماءالشعیر می باشد که الزاما باید فقط از جو, رازک, مخمر و آب ساخته شود.ویژگی مشخص آن درجه تلخی بالا می باشد.ماءالشعیر کلاسیک همانند دیگر
محصولات ما به منظور حفظ ارزش خوراکی و دارویی فیلتر نمی شود و فاقد شکر و مواد افزودنی و نگهدارنده می باشد.
به موجب تخمیر طبیعی کربناسیون محصول کاملا طبیعی بوده و گاز کربنیک مصنوعی ندارد.
از نظر سبک ماءالشعیر ها در جهان, کلاسیک ساحل نوش از نوع پیل ایل(pale ale) محسوب می شود که با ویژگی های تولید در ایران استاندارد شده است. یعنی به طور کلی تلخی 25
الی 30 داشته و سطح کرناسیون آن 2 می باشد.
ماءالشعیر سنتی کلاسیک شیشه(300 سی سی تک نفره) ارائه می شود.