پودر چای کرک فوری یک محصول آماده است که با اضافه کردن آب گرم یا شیر، شما میتوانید به سرعت و به سادگی چای کرک را تهیه کنید.
این پودرها برای افرادی که به دنبال راحتی در تهیه چای هستند یا در مواقعی که زمان کمی دارند، مناسب هستند.
با توجه به این که محصولات پپتینا برخلاف دیگر محصولات در تهیه پودرهای فوری از شیر غیر لبنی و همچنین استویا عامل شیرین کننده طبیعی استفاده می کند افراد وگان و کسانی که در رژیم های غذایی مثل کتوژنیک هستند نیز امکان استفاده از تمامی محصولات پپتینا را دارند.
ترکیبات محصول: پودر چای سیاه فوری، پودر خامهای کننده غیرلبنی (برپایه روغن نارگیل)، پودر سرگل زعفران، پودر هل سبز و استویا (عامل شیرین کننده)
پودر چای کرک فوری یک محصول آماده است که با اضافه کردن آب گرم یا شیر، شما میتوانید به سرعت و به سادگی چای کرک را تهیه کنید.
این پودرها برای افرادی که به دنبال راحتی در تهیه چای هستند یا در مواقعی که زمان کمی دارند، مناسب هستند.
با توجه به این که محصولات پپتینا برخلاف دیگر محصولات در تهیه پودرهای فوری از شیر غیر لبنی و همچنین استویا عامل شیرین کننده طبیعی استفاده می کند افراد وگان و کسانی که در رژیم های غذایی مثل کتوژنیک هستند نیز امکان استفاده از تمامی محصولات پپتینا را دارند.
ترکیبات محصول: پودر چای سیاه فوری، پودر خامهای کننده غیرلبنی (برپایه روغن نارگیل)، پودر سرگل زعفران، پودر هل سبز و استویا (عامل شیرین کننده)
چای کَرک یا چای کاراک یک چای مقوی و پر ادویه است که منشاء آن به کشور هند باز میگردد. این چای سبکی متفاوت از چای ماسالاست که به دلیل طعم بی نظیر خود امروزه یکی از نوشیدنیهای محبوب در کشورهای خاورمیانه و حوزهی خلیج فارس محسوب می شود.
ترکیبات چای کرک شامل چای سیاه به همراه شیر (یا پودر شیر غیرلبنی) و ادویههای مختلف نظیر هل، دارچین، میخک، زنجبیل و… زعفران و شکر (یا شیرین کنندههای طبیعی) می باشد. بسته به ادویه مورد استفاده و کیفیت محصول طعم چای کرک میتواند متفاوت باشد. وجود زعفران در چای کرک یکی از اصلیترین تفاوتهای این چای با چای ماسالاست. زعفران موجود در چای کرک بر ادویههای دیگر غالب است و عطر و طعمی فوق العاده به این چای بخشیده است. در تهیه چای کرک نسبت به چای ماسالا ادویه کمتری استفاده میشود.
چای کرک طعمی شیرین، تند و کرمی دارد و طبع آن گرم است. این چای یک نوشیدنی سالم و مقوی برای مصرف در طول شبانه روز مخصوصا در فصول سرد سال می باشد.
وجود هل در ترکیبات چای کرک رایحهی فوق العادهای به آن میدهد. همچنین هل خاصیت آرامش بخشی نیز دارد.
زعفران رنگ و عطر بینظیری به چای کرک میبخشد. همچنین حاوی خواص ارزشمندی است که در ادامه به تعدادی از آنها اشاره میکنیم:
زعفران ادویهای است که به دلیل عطر و رنگ جذابش بسیار کاربرد دارد. از طرفی خواص بیشمار این گیاه سبب شده است که به آن لقب طلای سرخ بدهند. برخی خواص زعفران عبارتند از:
پودر چای سیاه فوری، پودر خامهای کننده غیرلبنی (برپایه روغن نارگیل)، پودر سرگل زعفران، پودر هل سبز و استویا (عامل شیرین کننده)
محتویات ساشه را داخل یک لیوان بریزید. سپس 150 میلی لیتر آب یا شیر داغ (حدود 80 درجه سانتی گراد) به آن اضافه کرده و هم بزنید.
با ورود و یا ثبت نام در دکتر سعید کالا شما شرایط و قوانین استفاده از سرویسهای سایت دکتر سعید و قوانین حریم خصوصیآن را میپذیرید.