حلوا مغزین طیف وسیعی از مصرف کنندگان همچون سالمندان (بهبود عملکرد قلب، آلزایمر، پوکی استخوان، تقویت قوای جسمی)، بانوان (کم خونی و پوکی استخوان)، کودکان (تقویت حافظه و تقویت قوای جسمی)، ورزشکاران ( تقویت قوای جسمی) ، افراد دیابتی (فقط نوع دو) و حتی آنهایی که مشکل ریفلاکس معده دارند را در بر می گیرد.
این محصول در دسته تنقلات و در کنار محصولاتی مثل گز اصفهان و نوغای تبریز قرار می گیرد با این تفاوت که به جای گلوکوز و شکر به کار رفته در گز و نوغا از شیره انگور در تهیه حلوامغزین استفاده می شود و مزیت رقابتی بسیار خوبی ایجاد میکند که با انجام یکسری فعالیت های اصولی و علمی می توان از ظرفیت های این محصول بی نظیر در ایجاد اشتغال در منطقه و ریشه کن کردن بیکاری استفاده نمود و با راه اندازی کارگاه های کوچک و بزرگ نقش به سزایی در رونق تولید و اقتصاد منهای نفت ایفا نمود.
شیره انگور، شیره خرما، شیره توت، کنجد، عصاره گیاهی دارویی چوبک، مغز خوراکی(گردو یا پسته)
از مهمترین ویژگی های مواد تشکیل دهنده حلوا مغزین انرژی زا بودن آنهاست که با ترکیب شدنشان اثری دوچندان خواهد داشت. مصرف حلوا مغزین برای افراد کهنسال، کودکان در حال رشد، ورزشکاران، افرادی که عمل جراحی انجام داده اند بسیار مفید است.
شیره انگور، کنجد، پسته و گردو دارای آهن می باشند، به همین خاطر حلوا مغزین محصولی سرشار از آهن است که علاوه بر پیشگیری از ابتلا به کم خونی می تواند برای درمان افراد مبتلا به این بیماری بسیار موثر باشد.
کنجد و مغز های بکار رفته در حلوا مغزین دارای کلسترول خوب هستند که این امر باعث کاهش کلسترول های بد در بدن شده و همچنین فیبر سرشار در حلوا مغزین باعث جذب بهتر کلسترول های خوب در بدن می گردد. از این رو حلوا مغزین می تواند در کاهش کلسترول بدن بسیار مفید باشد.
کلسیم، فراوان ترین عنصر در بدن است که در استخوان ها وجود دارد. اگر می خواهید کودکانتان به پوکی استخوان دچار نشوند و در سنین بالا خودتان از این عارضه رنج نبرید استفاده مرتب از غذاهای حاوی کلسیم را فراموش نکنید. به گزارش محققان کلسیم موجود در کنجد ۳برابر شیر است که اگر شیره انگور، پسته و گردو به آن افزوده شود معجونی جادویی برای درمان و پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان و تامین کلسیم مورد نیاز بدن می باشد.
شیره انگور باعث دفع سریع تر اوره و پاکسازی بقایای غذاها در روده و معده می شود، همچنین فیبر سرشار موجود در حلوامغزین باعث می شود عمل دفع مواد زائد سریع تر انجام شده و باعث بهبود عملکرد روده شود. تحقیقات علمی نشان داده یکی از عوامل شایع ابتلا به بسیاری از بیماری ها یبوست است که پیشگیری از ابتلا و درمان آن باید خیلی جدی گرفته شود.
ویتامین EوC بخاطر خاصیت آنتی اکسیدانی که دارد برای محافظت از پوست در مقابل رادیکال های آزاد و اشعه های مضر آفتاب مناسب است. یکی از ویژگی های ویتامین E موجود در کنجد، گردو و پسته این است که سرعت پیری پوست را کم کرده و همان طور که گفته شد بخاطر خاصیت آنتی اکسیدان که دارد از ایجاد چین و چروک در پوست نیز جلوگیری می کند.
طبق آمارهای منتشر شده اغلب زوجین اختلالات جنسی را در زندگی تجربه کرده اند. گاه این اختلالات ساده بخاطر عدم پیشگیری پارا از حد یک نارضایتی فراتر گذاشته و منجر به سردی زوجین و شکاف های احساسی بین آن ها می شود. آموزش پذیری و کسب اطلاعات از نیاز های طرفین و در کنار ان خوردن غذاهای مقوی و پر انرژی که باعث قوی شدن بنیه و قوای جنسی می شود، از اهمین بالایی برخوردار است. حلوا مغزین نیز در کنار افزایش قوای جنسی بخاطر داشتن گردو می تواند در بالا بردن کیفیت اسپرم در تولید مثل آقایان بسیار موثر باشد.
ویتامین A، B، C موجود در مواد اولیه حلوا مغزین از مهمترین ویتامین ها برای تقویت سیستم ایمنی بدن و عملکرد سیستم عصبی می باشد. کمبود هر یک از این ویتامین ها در بدن می تواند موجب اختلال در سیستم ایمنی، مشکلات بینایی، خشکی بیش از حد مو، مشکلات باروری، بی خوابی، گوارشی در بدن شود که با تغذیه درست و جایگزین کردن مواد غذایی سالم می توان از بروز این اختلالات در بدن جلوگیری کرد.
ویتامین A از جمله املاحی محسوب می شود که باعث تقویت سیستم بینایی بدن می باشد. از جایی که ویتامین A از طریق روده جذب بدن می شود، فیبر موجود در حلوا مغزین باعث تمیز شدن روده و جذب بهتر ویتامین Aموجود در این محصول می گردد.
یکی دیگر از فوائد این خوراکی شیرین، افزایش حجم عضلات است، به همین دلیل حلوا مغزین به کسانی که کارهای سنگین انجام می دهند یا ورزشکاران توصیه می شود.