دانه کنجد، دانه مغذی با رنگ های سفید، قهوه ای و سیاهه!
کنجد سیاه: ▪️دارای عطر بهتره!
طعم قویتر نسبت به انواع دیگرکنجد داره!
بهترین روش استخراج روغن از دانه کنجد، روش پرس سرده که پس از فرآیند صاف کردن، یک روغن خالص، شفاف و با کیفیت تولید میشه و بهطور مستقیم میتونه مورد استفاده قرار بگیره.
🔰گروه کنجیران هم به همین روش، روغن کنجد، تولید میکنه!🔰
▪️ در مرحله اول، از پرس مارپیچی مداوم استفاده میشه که ممکنه فرآیند استخراج به روش پرس سرد یا گرم انجام بشه!
▪️در مرحله دوم، کنجاله به دست آمده از مرحله اول، دوباره فشرده میشه. در این مرحله، روغن به دست آمده پررنگتره و برای مصارف خانگی باید تصفیه شود.
▪️در مرحله سوم، کنجاله حاصل از دومین پرس در شرایط همانند، روغنکشی میشود. هرچند که روغن بدست آمده، کیفیت قبل رو نداره!